المقادير
نصف كيلو ارز بسمتى
نصف كيلو كبد وقوانص فراخ
1بصلة 3قرون فلفل ملون رومى
احمر اخضر اصفرلو عاوزينوة حار ضيفى حار
توابل فلفل ابيض كاري او كركم وملح
الطريقة اولا ينقع الارز حوالى نصف ساعة تقريبا
يقطع البصل ويحمر فى السمن مع الفلفل
ويوضع علية القوانص ويشوح قليل بعد ذلك يوضع
علية الكبدة بعد التشويح يوضع علية الارز مع التوا بل
ويسقة مثل الارز العادى بعد السوة يقدم فى سرفيس
بشكل جميل ونعملة كرنيشن للزوق لفتح الشاهية
يارب كل الوصفات الى قدامتاها ليكو تحوذ اعجبكم
ارجو الرد انتظرونى فى اكلات تانية
استنو طريقة عمل البيتيفور بطريقة بسيطة جدا ان شاء الله تعالى
انتظرونىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىىى